AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını kazımak

Kahve falında kendi saçını kazımak

Kahve falında kendi saçını kazımak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, günaha gireceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kazımak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atma olasılığınız var.

Kahve falında saçı kazımak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi saçını kazımak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, aile hayatının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını kazımak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kazımak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kazımak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, daha fazla para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını kazımak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında saçları kazımak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir