AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını kazımak

Kahve falında başkasının saçını kazımak

Kahve falında başkasının saçını kazımak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının saçını kazımak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Kahve falında kendi saçını kazımak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kazımak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yaşamına bakacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçını kazımak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kazımak rızkın kesilmeyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını kazımak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalettir.

Kahve falında saçları kazımak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kazımak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir