AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, para yatıracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına inanılır.

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek kişinin içinin daralacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün tenasül uzvunu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir