AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek tenasül uzvu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek şansın kaçacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının tenasül uzvunu görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında tenasül uzvunu görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına inanılır.

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir