AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek düzeninin bozulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, çıkış yolları bulacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kadının tenasül uzvunu görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek problemleri teker teker çözeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında tenasül uzvu görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tenasül uzvunu görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulur.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir