AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek

Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek

Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına inanılır.

Kahve falında temiz yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine inanılır.

Kahve falında temiz yüzlü bir kadın görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz yüzlü erkek görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, karanlığın biteceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak şansının geri döneceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün temizlendiğini görmek ister istemez başının belaya gireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz yüz görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü temiz görmek hastalıkların sona ereceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünü temiz görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir