AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yüzlü bir kadın görmek

Kahve falında temiz yüzlü bir kadın görmek

Kahve falında temiz yüzlü bir kadın görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz yüzlü bir kadın gördüyseniz:

  • Aranızın açılmasına neden olan sorunların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz.

Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz yüzlü bir kadın görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün temizlendiğini görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü temiz görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında temiz yüzlü erkek görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün temiz olduğunu görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında temiz yüzlü bebek görmek para sahibi olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir