AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü temiz görmek

Kahve falında yüzü temiz görmek

Kahve falında yüzü temiz görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü temiz gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Kahve falında temiz yüz görmek moralinin yerine geleceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü temiz görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü temiz görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün temiz olduğunu görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında temiz yüzlü bebek görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz yüzlü erkek görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz yüzlü birini görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir