AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün temizlendiğini görmek

Kahve falında yüzünün temizlendiğini görmek

Kahve falında yüzünün temizlendiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün temizlendiğini gördüyseniz:

  • Farklı olmak için çaba gösterebilirsiniz.

Kahve falında temiz yüzlü erkek görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Kahve falında yüzünü temiz görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz yüz görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz yüzlü bebek görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında temiz yüzlü bir kadın görmek sorunların atlatılacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü temiz görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün temiz olduğunu görmek dostlarını da iyi seçeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir