AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yüz görmek

Kahve falında temiz yüz görmek

Kahve falında temiz yüz görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz yüz gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında temiz yüzlü erkek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz yüzlü birini görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe tabir olunur.

Kahve falında yüzünü temiz görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında yüzü temiz görmek günaha gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz yüzlü bebek görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün temiz olduğunu görmek gelişeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir