AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü temiz görmek

Kahve falında yüzünü temiz görmek

Kahve falında yüzünü temiz görmek düze çıkacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü temiz gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüzünün temiz olduğunu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, eksiklerinin farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü temiz görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında temiz yüzlü bir kadın görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, darlık içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz yüzlü birini görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında temiz yüzlü bebek görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü temiz görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir