AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yastık görmek

Kahve falında temiz yastık görmek

Kahve falında temiz yastık görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kafasını toparlayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ticarete adım atacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında temiz yastık gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Kahve falında temiz yastık görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, çok rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında sedir yastığı görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında çarşaf yastık görmek anne babaya müjde verileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine tabir olunur.

Kahve falında yastığa yazı yazmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık almak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında yastık altında altın görmek hayatından çıkaracağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yastık altında muska görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına inanılır.

Kahve falında yastıkta muska görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir