AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastıkta muska görmek

Kahve falında yastıkta muska görmek

Kahve falında yastıkta muska görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, hakkını yedirtmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastıkta muska gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında yastık içinde muska bulmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalettir.

Kahve falında yastık altında muska görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında yastıkta muska görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın rivayet eder.

Kahve falında yastık içinde muska görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında muska yapmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane muska görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muska görmek başın borçlularla belaya gireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında siyah muska görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir