AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık almak

Kahve falında yastık almak

Kahve falında yastık almak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yastık almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Kahve falında iki yastık görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında yastık kaybetmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köşeli yastık görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yastıkta yatmak zenginliğini kaybedeceğine, helal kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yastıkla boğulmak zor bir durumda kalacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yastık içinde altın bulmak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir