AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık altında muska görmek

Kahve falında yastık altında muska görmek

Kahve falında yastık altında muska görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, ferah bir döneme girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık altında muska gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında yastık altında muska görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yastık içinde muska görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık içinde muska bulmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yastıkta muska görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına delalettir.

Kahve falında yatağın altında muska görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında halı altında muska görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık altına para saklamak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında yastığının altında yılan görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir