AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf yastık görmek

Kahve falında çarşaf yastık görmek

Kahve falında çarşaf yastık görmek eline geçen paraları tutamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf yastık gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yastık çarşaf görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında çarşaf yastık görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, manevi olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık ve çarşaf görmek adının her yerde geçeceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında temiz yastık görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında yastık verdiğini görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık altında böcek görmek problemlerinin biteceğine, alanında marka bir isim olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden yastık almak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hasır yastık görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir