AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yağmur görmek

Kahve falında temiz yağmur görmek

Kahve falında temiz yağmur görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz yağmur gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Kahve falında temiz yağmur suyu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Kahve falında temiz yağmur görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yağmur yağdığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada denize girmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurlu havada namaz kılmak karamsarlığa düşeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir