AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve yağmur görmek

Kahve falında su ve yağmur görmek

Kahve falında su ve yağmur görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su ve yağmur gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında yağmur suyunun biriktiğini görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyunda yüzmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu içtiğini görmek haksızlığa uğranacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında yağmur su görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, mirasa alamet eder.

Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında birikmiş yağmur suyu görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına işarettir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak hükmünün geçmeyeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak küslükleri gidereceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir