AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyunda yürümek

Kahve falında yağmur suyunda yürümek

Kahve falında yağmur suyunda yürümek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulur.

Kahve falında yağmur suyunda yürümek gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı olma ihtimali yüksek yeni bağlantılar, iş birlikleri ya da ilişkiler sizi bekliyor.

Kahve falında yağmur suyunda yürümek mesai saatlerinin de uzun olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle yağmurda yürümek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda yürüdüğünü görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, duygularının ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda terlikle yürümek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gece yağmurda yürümek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir