AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli yağmur suyu görmek

Kahve falında kirli yağmur suyu görmek

Kahve falında kirli yağmur suyu görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, rahatsızlık vereceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kirli yağmur suyu gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında kirli yağmur suyu görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yağmur suyuna basmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet eder.

Kahve falında yağmur suyunun biriktiğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına inanılır.

Kahve falında yağmur suyu içtiğini görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur su görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yağmur suyu görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında su yağmur görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir