AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin suya atlamak

Kahve falında derin suya atlamak

Kahve falında derin suya atlamak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Kahve falında derin suya atlamak gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Kahve falında derin suya atlamak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında derin havuza atlamak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında derin su birikintisi görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında derin suya girmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında derin suya dalmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında temiz ve derin su görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında çok derin su görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin sularda yüzmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir