AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz denize dalmak

Kahve falında temiz denize dalmak

Kahve falında temiz denize dalmak kazancının günden güne azalacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Kahve falında temiz denize dalmak gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşabilmenize faydası dokunabilecek beklenmedik gelişmeler veya faydalı durumlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında temiz denize dalmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suya dalmak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında dalgalı denize dalmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Kahve falında denize dalmak çıkmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında denizin dibine dalmak yenileceğine, şifa bulacağına, söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde derinlere dalmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında denizin derinliklerine dalmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında berrak denize dalmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir