AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı suya batmak

Kahve falında ayağı suya batmak

Kahve falında ayağı suya batmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük bir karar verileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı suya batmak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında ayağı suya batmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında ayağına birşey batmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalettir.

Kahve falında ayağı çamura batmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakları çamura batmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına cam batmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine inanılır.

Kahve falında ayağa diken batmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında derin suya batmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında lağım suyuna batmak hayali kurulan eve ulaşmaya, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir