AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz havuza atlamak büyük miktarda para kazanacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzda temiz su görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında temiz havuza girmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz havuz suyu görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz havuz görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde yüzmek zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir