AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Ani tepki veya kararlar yanlışlar yapılması anlamına gelebilir.

Kahve falında temiz suda yüzdüğünü görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz bir suda yüzmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet eder.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalettir.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir