AnaSayfa / Genel / Kahve falında babamın mezarında ağlamak

Kahve falında babamın mezarında ağlamak

Kahve falında babamın mezarında ağlamak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babasının mezarında ağlamak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında mezar ağlamak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisini işine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara gidip ağlamak dualarına karşılık alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir