AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının mezarını açmak

Kahve falında babasının mezarını açmak

Kahve falında babasının mezarını açmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, hasta olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işarettir.

Kahve falında babasının mezarını açmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Kahve falında babasının mezarını açmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında babanın mezarını açmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı açmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının mezarını açmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin mezarını açmak tatsızlıklar çıkacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir