AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba mezarını görmek

Kahve falında baba mezarını görmek

Kahve falında baba mezarını görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında baba mezarını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında baba mezarını görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet eder.

Kahve falında babayı mezara gömmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babayı mezarda görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında ölen babasının mezarını görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulur.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir