AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek getirisinden daha fazla olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, kazancın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suyun içinde yılan gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Kahve falında temiz suyun içinde görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kovanın içinde temiz su görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına yorulur.

Kahve falında temiz su içinde kendini görmek işinden ekmeğinden olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet eder.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir