AnaSayfa / Genel / Kahve falında su doldurmak

Kahve falında su doldurmak

Kahve falında su doldurmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su doldurmak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Kahve falında şişelere su doldurmak günden güne sorunlarının artacağına, prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaba su doldurmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine yorulur.

Kahve falında güğüme su doldurmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sürahiye su doldurmak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan su doldurmak bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su bidonu doldurmak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, rahat bir hayata sahip olmaya delalet eder.

Kahve falında bidonlara su doldurmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir