AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak su doldurmak

Kahve falında bir bardak su doldurmak

Kahve falında bir bardak su doldurmak malını ve parasını sağlama alacağına, rahatın kaçacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su doldurmak gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak üzgün ve karamsar olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bardağa su doldurmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardaklara su doldurmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardağa su doldurmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak sorunların günden güne artacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında bir bardak su doldurmak yüzüne kan geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek terfi edeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Kahve falında bardağı doldurmak kalp kırmaya, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir