AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzu suyla doldurmak

Kahve falında havuzu suyla doldurmak

Kahve falında havuzu suyla doldurmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzu suyla doldurmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Kahve falında havuza su doldurmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hastalıkların kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzu su doldurmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzu suyla doldurmak manevi rahatlamaya erileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında havuz doldurmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzu doldurmak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında havuzun dolduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında akan sudan su doldurmak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir