AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su aktığını görmek

Kahve falında temiz su aktığını görmek

Kahve falında temiz su aktığını görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz su aktığını gördüyseniz:

  • Evi veya aileyi ilgilendiren konular ya da sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında temiz suyun aktığını görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında temiz su aktığını görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suyun aktığını görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında havuza su aktığını görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir