AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyun aktığını görmek

Kahve falında sıcak suyun aktığını görmek

Kahve falında sıcak suyun aktığını görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suyun aktığını gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynamaya çalışan ya da sizi manipüle eden kişlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında sıcak suyun aktığını görmek kişinin rahat nefes alacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak su aktığını görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak suyla yıkanmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak su görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine yorulur.

Kahve falında sıcak su havuzuna girmek ekmeğinin bereketleneceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işarettir.

Kahve falında eline sıcak su döküldüğünü görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir