AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi perde görmek

Kahve falında mavi perde görmek

Kahve falında mavi perde görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mavi perde gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Kahve falında mavi tül perde görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi perde görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk perde görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin perdelerini kapatmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında perde kestiğini görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan perde görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında perde satmak sıkıntıların sona ereceğine, bir akrabadan hata görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde satın almak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir