AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz ırmak

Kahve falında temiz ırmak

Kahve falında temiz ırmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Kahve falında temiz ırmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Kahve falında temiz ırmak görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz ırmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayattan daha zevk alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan ırmak huzura kavuşacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulur.

Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, gururlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ırmağın taştığını görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, nimet ve berekete ereceğine delalettir.

Kahve falında su ırmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ırmak içinde balık görmek onlardan medet umacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine işarettir.

Kahve falında ırmakta görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir