AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmağın taştığını görmek

Kahve falında ırmağın taştığını görmek

Kahve falında ırmağın taştığını görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ırmağın taştığını gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Kahve falında taşmış ırmak görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmağın taştığını görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ırmak taşması görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında taşan ırmak görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına tabir olunur.

Kahve falında donmuş ırmak görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ırmak görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ırmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir