AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan ırmak

Kahve falında akan ırmak

Kahve falında akan ırmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında akan ırmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya evle ilgili yapacağınız bir değişiklik yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında süt akan ırmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan ırmak görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, vefa göstereceğine delalettir.

Kahve falında ters akan ırmak sorumluluk alacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında akan ırmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hızlı akan ırmak görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmaktan atlamak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli ırmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmakta yılan görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir