AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek

Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek

Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına inanılır.

Kahve falında ırmak ve yeşillik gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ırmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ırmakta yüzmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ırmak görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir ırmak hayattan daha zevk alacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan ırmak görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ırmak düşmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir