AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak içinde balık görmek

Kahve falında ırmak içinde balık görmek

Kahve falında ırmak içinde balık görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak içinde balık gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında ırmak içinde balık görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında ırmak içinde yürümek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, düşmanlarla beraber oturmaya tabir olunur.

Kahve falında ırmakta balık avlamak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ırmakta balık tutmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında ırmakta balık görmek tüm sorunlarının biteceğine, yaralarına da merhem olacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmak ve balık görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde canlı balık görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir