AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz ırmak görmek

Kahve falında temiz ırmak görmek

Kahve falında temiz ırmak görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz ırmak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında temiz ırmak görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında temiz ırmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, maddi anlamda rahatlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında birini ırmakta görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmakta kaybolmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında ırmak kenarında ev görmek açların doyacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ırmak kenarında gezmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu ırmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bir ırmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir