AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda temiz su görmek

Kahve falında havuzda temiz su görmek

Kahve falında havuzda temiz su görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, çevre değiştireceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, kar elde edileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda temiz su gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında temiz havuz suyu görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda temiz su görmek uzak bir yola gidileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz havuza girmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz havuza atlamak bunun da fal sahibine sorun olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz havuz görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su havuzu görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir