AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz havuza girmek

Kahve falında temiz havuza girmek

Kahve falında temiz havuza girmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, eskisinden de iyi olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz havuza girmek gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Kahve falında temiz havuza girmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Kahve falında temiz havuza atlamak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek idealist kimse olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında havuzda temiz su görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerdeki karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz havuz suyu görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında temiz havuz görmek kişinin gönlünü alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hamamda havuza girmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir