AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda balıkla yüzmek

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek şansının döneceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle havuzda yüzmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda denizde yüzmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine delalet eder.

Kahve falında küçük havuzda yüzmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir