AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz havuz görmek

Kahve falında temiz havuz görmek

Kahve falında temiz havuz görmek güzel günlerin kapıda olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet eder.

Kahve falında temiz havuz gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında temiz havuza atlamak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında temiz havuza girmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında havuzda temiz su görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz havuz görmek işlerin yoluna sokulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz havuz suyu görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına inanılır.

Kahve falında havuzda çiçek görmek amaçlarını yerine getireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir