AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz havuza atlamak

Kahve falında temiz havuza atlamak

Kahve falında temiz havuza atlamak işe zorla gidip geleceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, strese gireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz havuza atlamak gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Kahve falında temiz havuza atlamak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin havuza atladığını görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek kişinin bundan zarar göreceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalettir.

Kahve falında derin havuza atlamak ortaklarla aranın bozulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında havuza atladığını görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında havuza balıklama atlamak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında havuz atlamak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir