AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda havuza girmek

Kahve falında hamamda havuza girmek

Kahve falında hamamda havuza girmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda havuza girmek gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında hamamda havuza girmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Kahve falında hamam havuz görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında hamam havuzu görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında havuzlu hamam görmek yüzünü güldüreceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam ve havuz görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, oldukça uzun bir yolculuğa yorulur.

Kahve falında hamamda havuz görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet eder.

Kahve falında havuz hamam görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine inanılır.

Kahve falında erkek hamamına girmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir