AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz halılar görmek

Kahve falında temiz halılar görmek

Kahve falında temiz halılar görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında temiz halılar gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Kahve falında temiz halı görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında temiz halı sermek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz halı yıkamak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında temiz halılar görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış temiz halı görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla halı yıkamak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, hakkını yedirtmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eve yeni halı almak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sağlık sorunlarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir