AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla halı yıkamak

Kahve falında suyla halı yıkamak

Kahve falında suyla halı yıkamak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, keyfinin kaçacağına, ev taşımaya, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suyla halı yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında suyla halı yıkamak rızkının kesilmeyeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak bolluk içinde yaşamaya, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının halısını yıkamak hiçbir eksiğinin olmayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Kahve falında derede halı yıkamak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda halı yıkamak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında camide halı yıkamak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski halı yıkamak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir