AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz halı görmek

Kahve falında temiz halı görmek

Kahve falında temiz halı görmek umutlarının söneceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işaret eder.

Kahve falında temiz halı gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Kahve falında temiz halı görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında temiz halılar görmek ekmeğinin verimli olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet eder.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında temiz halı sermek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Kahve falında yıkanmış temiz halı görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz halı yıkamak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evinde halı görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına inanılır.

Kahve falında halı yuvarlamak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir